APEL UMANITAR/Drama unei familii din Orbeasca, a cărei casă a fost distrusă de flăcări

0

O familie din localitatea Orbeasca a rămas fără agoniseala de-o viață, în urma unui incendiu care le-a ars o mare parte din bunuri duminică, 31 mai. Un incendiu devastator le-a distrus în totalitate casa, iar pompierii teleormaneni s-au luptat cu flacarile mai bine de două ore.

Din fericire, membrii familiei au scăpat teferi, însă au rămas fără un acoperiș deasupra capului, iar acum au nevoie de ajutorul nostru pentru a-și reconstrui căminul.

Florin și Andra Ciobanu au trei copii mici, pe Alexandra de 10 ani, Nicolas de 6 ani și Luca de numai 4 ani, cu toții fiind foarte afectați de tragedia care s-a abătut asupra familiei lor. Cu ei locuieste si bunica Andrei, în vârstă de 72 de ani. Florin și Andra sunt oameni simpli, muncitori, modești și cu frica de Dumnezeu. Florin lucrează în construcții, iar Andra ca agent de pază și cu veniturile lor modeste trebuie să întrețină cei trei copii și pe bunica, așadar are fi foarte puțin probabil să reușească să-și reconstruiască o casă fără ajutor din partea celorlalți.

Așa că, acum, pentru ei orice ajutor este mai mult decat binevenit! Crucea Roșie Teleorman a donat produse alimentare, haine, încălțăminte și produse de igienă venind în sprijinul familiei imediat ce a aflat de acest caz.

Toți cei care vor să ajute familia greu încercată o pot face prin donații sau sponsorizări în contul RO40RNCB0245036735700001 deschis la BCR Alexandria, unde vor menționa la detalii Ajutor Suport #CIOBANU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here