Amplă campanie de ecologizare la Drăgănești Vlașca

0

Ciprian Ciuperceanu, primarul de la Drăgănești Vlașca a inițiat o amplă acțiune de ecologizare pe raza localității, la care au luat parte numeroși voluntari din comună.
În prima zi de campanie de ecologizare derulată pe raza comunei au fost adunați peste 1.100 de saci cu deșeuri reziduale și biodegradabile. Astfel, 500 de saci negri cu deșeuri reziduale, 600 de saci galbeni cu deșeuri reciclabile au fost predați operatorului de transport și colectare Poolaris M Holding.

Acțiunea va continua în perioada următoare, atât în Drăgănești Vlașca, cât și în alte zone ale județului, anunță organizatorii.

“Acțiunile de ecologizare sunt necesare pentru menținerea unui mediu mai curat și mai prietenos. Din păcate, putem constata că încă sunt cetățeni care nu înțeleg faptul că deșeurile aruncate la întâmplare, dincolo de aspectul neplăcut, prezintă un real pericol pentru sănătatea noastră, a familiilor noastre, a cunoscuților… În perioada următoate, noi o să continuăm această campanie, pe care am derulat-o de altfel și anii trecuți. Sperăm să ni se alăture cât mai mulți cetățeni, iar în cele din urmă să devină un mod de viață permanent, și nu doar ocazii speciale în care facem curățenie generală în localitate”, a spus primarul Ciprian Ciuperceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here