Amenzi de peste 200.000 de lei date de polițiști, cele mai multe pentru viteză

0
Polițiști din Roșiori de Vede, condamnati pentru luare de mită

La peste 350 de evenimente, dintre care aproximativ 300 sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au intervenit polițiștii teleormăneni în perioada 15-17 mai. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat aproximativ 500 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 200.000 lei înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice, potrivit IPJ Teleorman.

Cele mai multe amenzi, respectiv peste o sută, au fost date pentru nerespectarea regimului legal de viteză, alte opt pentru nerespectarea regulilor referitoare la prioritate, două pentru nereguli privind depășirea. Polițiștii teleormăneni recomandă tuturor participanților la traficul rutier să respecte normele privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, cetățenilor li se amintește că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor grave produse pe drumurile publice.

În ultimele trei zile, pe drumurile din județul Teleorman s-au produs cinci accidente rutiere, în urma cărora două persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here