Amenzi de aproape 10.000 de lei și premise de conducere reținute, în ultimele 24 de ore

0
În urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 32 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9.715 lei și au reținut trei permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Din totalul sancțiunilor, 14 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, șapte sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, o sancțiune pentru depășire și patru sancțiuni pentru alte abateri.

Spre exemplu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele-Biroul Rutier au depistat, luni, un bărbat în vârstă de 47 ani, din Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism în Turnu Măgurele, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată ”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent .

De asemenea, tot luni, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede-Biroul Rutier au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din Drăgănești de Vede, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 612A în Roșiori de Vede, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
Și în această cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată ”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here