Alte patru primării din Teleorman au primit bani pentru decontarea facturilor la lucrari realizate prin PNDL

0

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a virat, marți, 4 august, aproape 202 milioane de lei pentru decontarea facturilor la lucrările realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) – etapele I și II, la 283 obiective de investiții.

În ceea ce privește județul Teleorman, patru unități administrativ-teritoriale au primit bani pentru decontarea facturilor PNDL, respectiv Primăria Alexandria, pentru care au fost virați 364.916,72 de lei, Primăria Beuca, care a primit 293.836,64 de lei, Primăria Drăcșenei, unde au fost virați 266.038,44 de lei, și Primăria Nenciuleți, care a primit 871.571,20 de lei.

Programul Naţional de Dezvoltare Locală, aprobat prin Ordonanța de Urgență nr. 28 din 10 aprilie 2013, actualizată, este cel mai important program multianual de finanțare cu fonduri de la bugetul de stat.

Programul are ca obiectiv general echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanțare multianuale încheiate între minister și beneficiarii obiectivelor de investiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here