ALEXE LUCIAN, FOST MANAGER LA SPITALUL „CARITAS”, VA FI JUDECAT PENTRU FAPTE DE CORUPŢIE

0

Judecătorii de la Tribunalul Teleorman au respins cererile şi excepţiile invocate de inculpaţii Alexe Lucian şi Bratcoveanu Maria, în dosarul în care cei doi sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 388/P/2012 din 13 septembrie 2017 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Asimilate Infracţiunilor de Corupţie, privind pe inculpaţii Bratcoveanu Maria, trimisă în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, în formă continuată (35 acte materiale), fals intelectual, în formă continuată (13 acte materiale) şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (13 acte materiale). Constată legelitatea sesizării instanţei şi în cazul lui Alexe Lucian, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu în formă continuată (35 acte materiale), complicitate la fals intelectual, în formă continuată (13 acte materiale) şi complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (13 acte materiale) a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în cauză”, se arată în soluţia instanţei.

Citeşte şi:Managerul Spitalului Municipal Caritas, Alexe Lucian, trimis în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la fals intelectual!

Totodată, magistraţii au dispus începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Bratcoveanu Maria şi Alexe Lucian. Fostul manager al Spitalului „Caritas” din Roşiorii de Vede nu a contestat măsura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here