Alexăndrean reținut după ce s-a dat drept agent imobiliar și a închiriat fictiv mai multe apartamente; prejudiciul se ridică la aproximativ 60.000 de lei

0

Un bărbat de 41 de ani, din Alexandria, a fost reținut de polițiștii argeșeni și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, după ce a păcălit mai multe persoane, cărora le-a oferit spre închiriere diverse apartamente, și s-a făcut nevăzut după ce a încasat banii pentru chirie și comision, transmite IPJ Argeș.

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în perioada martie 2020-mai 2021, bărbatul ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi oferit spre închiriere diverse apartamente, iar după încheierea contractelor și încasarea sumelor de bani pentru chirie și comision, nu ar mai fi răspuns apelurilor acestora. Valoarea prejudiciului creat în acest caz este de aproximativ 60.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here