Aleșii alexăndreni au la mapa de lucru în ședința de luni aprobarea organizării şi desfăşurării concursului „Cupa familiilor la pescuit” 2021

0

Alexăndrenii vor putea pescui, în familie, în cadrul unui concurs organizat de municipalitate, dacă un proiect de hotărâre inițiat în acest sens va fi aprobat de aleșii locali în ședința de luni, 26 iulie.

Potrivit proiectului de act administrativ, concursul ar urma să se țină pe data de 16 august, pentru 12 ore, în intervalul 08.00 – 20.00.

Locaţia de desfăşurare a concursului va fi balta PURICEL – Poroschia, iar competiția va fi una cu premii pentru locul 1, locul 2, locul 3, respectiv captura concursului și premii de participare.

Scopul concursului este promovarea pescuitului sportiv modern, de tip „catch &release”, în rândul pescarilor şi dezvoltarea unei ramuri sportive care capătă din ce în ce mai multă răspândire, oferind totodată şi o modalitate de recreere pentru întreaga familie, se arată în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre.

„Pescuitul sportiv este o întrecere sportivă, în care competitorii sunt pescari amatori şi în care se adoptă şi se respectă un set standard de reguli şi care nu presupune un scop pecuniar explicit”, arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here