ALERTĂ MEDICALĂ! Opt cazuri de GRIPĂ înregistrate în şcolile din Alexandria. Numărul îmbolnăvirilor este în creștere

0
ALERTĂ MEDICALĂ! Opt cazuri de GRIPĂ înregistrate în şcolile din Alexandria.

Numărul elevilor diagnosticaţi cu gripă creşte de la o zi la alta. Autoritățile medicale din Teleorman sunt în alertă maximă. Rămâne de văzut cum vor gestiona această situație, de altfel, nu este ceva ieșit din comun pentru această perioadă a anului.

Conform Inspectoratului Şcolar Judeţean, în unitățile de învățământ din Teleorman, în data de 18 februarie 2020, au fost confirmate 14 cazuri de gripă. Cele mai multe, în municipiul Alexandria, unde au fost declarate 8 cazuri, trei, la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare”, şi câte unul la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”, Școala Gimnazială ”Alexandru Colfescu”, Grădinița cu P.P „Ion Creangă”, şi Grădinița cu P.P. nr. 4. La şcolile din Videle a fost înregistrat un singur caz, la Grădinița cu P.P. nr.1, iar în municipiul Roșiorii de Vede, doi elevi au fost diagnosticaţi cu gripă, unul la Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” și altul la Școala Gimnazială ”Zaharia Stancu”.

Probleme sunt şi în scolile din Zimnicea. Aici, trei elevi suferă de afecţiunea respiratorie contagioasă, doi de la Școala Gimnazială nr.2 Zimnicea și unul de la Școala Gimnazială „Miron Radu Paraschivescu”. În comunicatul de presă se precizează că în şcolile şi grădiniţele din Turnu Măgurele nu au fost înregistrate cazuri de gripă. Referitor la suspendarea cursurilor, nu sunt școli care să fie închise parțial sau integral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here