Alegerile din PNL Alexandria se repetă! Votanţii nu au avut analizele medicale, la zi, şi nici fişa de protecţie a muncii actualizată

0

Când toată lumea a crezut că apele tulburi s-au limpezit după alegerile interne din PNL Alexandria, inevitabilul s-a produs. Imediat după anunţarea rezultatului, Florin Titirişcă, fostul preşedinte, a aflat de la Pepino Iordănescu, specialist în Statutul PNL, că există o chichiţă, care, la articolul 80, litera f, alineat 4 spune, cu litere de-o şchioapă, că “nu pot vota la alegerile interne membrii care nu au analizele medicale, la zi, în special hemoleucograma, VSH, glicemia, profilul lipidic, transaminazele, creatinina şi examenul de urină sau nu deţin o fişă de protecţie a muncii actualizată. În consecinţă, aproape de miezul nopţii, Titirişcă a depus o contestaţie, la sediul formaţiunii politice. Cu „Biblia” partidului în mână, cu argumente de necombătut, preşedintele Eugen Pîrvulescu nu a avut loc de întors, iar la ora 1 şi 3 minute, a dat număr de înregistrare. Spre orele dimineţii, Comitetul Executiv al PNL Teleorman a decis că …unde-i statut , nu-i tocmeală” şi s-a votat în unanimitate pentru reluarea alegerilor interne din PNL Alexandria. Pentru a nu mai exista vreun dubiu asupra corectitudinii scrutinului, Dan Popescu, preşedintele Comisiei de organizare, a solicitat prezenţa unui “Spital mobil”, în curtea TIPOALEX.

Pentru ca rezultatul analizelor să nu fie viciat, printr-o circulară semnată de Maria Stoian şi Raluca Fedeleş, contrasemnată de către Mihai Murar, specialist în AJOFM, se recomandă votanţilor următoarele: Nu mâncaţi în dimineaţa respectivă! Nu trebuie să aveţi sau să fi avut în ultima lună: gripă, răceala sau alte afecţiuni febrile! Nu consumaţi la ultima masă din ziua precedentă recoltarii alimente grase şi dulciuri! De preferat ca femeile să nu fie în timpul menstruaţiei.

Având în vedere că la nivelul judeţului Teleorman au fost confirmate mai multe focare de gripa aviară, printr-un amendament depus de Emilian Vrăjitoarea s-a decis la ca intrarea în cabina de vot, membrii partidului să poarte pelerină, apărătoare pe faţă, ochelari şi mănuşi. Reluarea votului va avea loc astăzi, 1 aprilie, imediat ce cocoşul va cânta de trei ori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here