ALDE Teleorman și-a prezentat candidații pentru Zimnicea și cinci localități rurale din județ

0

După ce și-a desemnat candidații pentru cele trei municipii din județ, respectiv Alexandria, Turnu Măgurele și Roșiori de Vede, precum și pentru Videle, organizația județeană a ALDE și-a prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, atât candidatul pentru Primăria Zimnicea, cât și candidații pentru localitățile Nanov, Plosca, Peretu, Vitănești și Sfințești.

Dacă pentru reședința de județ și celelalte localități urbane din Teleorman conducerea ALDE a mers pe oameni cu experiență politică, la Zimnicea partidul merge pe mâna unui tânăr de numai 25 de ani.

Ionuț Mușat a adus în partid, în ultima perioadă, 50 de adeziuni, un număr deloc de neglijat într-un oraș ca Zimnicea, majoritatea celor care s-au alăturat echipei ALDE fiind oameni tineri. Candidatul ALDE la funcția de primar al orașului Zimnicea, Ionuț Mușat, “este un tânăr care promite”, susține Samuel Calotă, liderul formațiunii politice, care recunoaște și că “este un act de curaj să meargă la alegerile locale cu un candidat atât de tânăr”.

Prezentarea tânărului candidat a făcut-o liderul ALDE Teleorman, Samuel Calotă. Ionuț Mușat a absolvit Facultatea de Drept și în prezent lucreaza ca inspector de specialitate la Centrul European Cultural și de Tineret UNESCO. De asemenea, tânărul candidat este secretar coordonator la nivel național pe filialele de studenți a ALDE.

Nu știu dacă alte partide au ieșit sau vor ieși cu un candidat mai tânăr decât al nostru. Când împlinim 18 ani avem dreptul de a alege și de a fi ales, este adevărat că nu în orice funcții, cum ar fi de senator sau de deputat, nu știu dacă pentru funcția de președinte se poate candida de la 18 ani, dar pentru Primărie are vârsta legală pentru a fi ales. Ionuț este un tânăr care promite, care poate face politică la nivel înalt în județul nostrum și care într-un timp foarte scurt a reușit să adune în jurul luio echipă cu peste 50 de persoane, majoritatea tinere. (…) Ionuț are origini sănătoase, părinții săi lucrează la Poliția de Frontieră, amândoi, are un frate mai mic care zilele acestea dă Examenul de Bacalaureat… Eu vreau să-l încurajez, să-i spun bun venit în echipa ALDE și să-l asigur de toată susținerea organizației județene cât și a mea personală”, a spus Samuel Calotă.

În ceea ce privește primele cinci localități rurale pentru care ALDE și-a stabilit oamenii cu care va intra în alegeri, în cadrul conferinței de presă au fost prezentați candidatul pentru comuna Nanov, „o comună frumoasă, o comună suburbană” după cum spune Samuel Calotă, în persoana omului de afaceri Sandu Roman, precum și Gheorghiță Cojocaru care este candidatul pentru Primăria Peretu și, totodată, este și consilier local în actuala legislatură.

De asemenea, Geanina Rizea este candidatul pentru Primăria Plosca, Stanciu Dumitru este candidatul pentru Primăria Sfințești, iar pentru Primăria Vitănești ALDE intră în cursa electorală cu Florin Dobre.

Conferința de presă de la sediul ALDE TELEORMAN pentru lansarea candidatului la primăria orașului Zimnicea și pentru alte 10 primării din județ.

Publicată de ALDE Teleorman pe Joi, 25 iunie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here