Adrian Gâdea: “Veștile bune pentru CJ Teleorman vin astăzi de la Guvern: s-a dat undă verde construcției unui pod nou peste râul Olt, în comuna Islaz”

0

La solicitarea Consiliului Județean către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Guvernul a aprobat, în ședința de vineri, construirea unui pod nou peste râul Olt, la Islaz, a anunțat președintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea.

 

Potrivit acestuia, podul va avea o lungime totală de 387,00 metri și o lățime de 11,50 metri, partea carosabilă fiind de 7,80 metri, iar finanțarea este asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Transport(P.T.) 2021-2027 și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii

Veștile bune pentru CJ Teleorman vin astăzi de la Guvern: s-a dat undă verde construcției unui pod nou peste râul Olt, în comuna Islaz
La solicitarea CJ TELEORMAN, trimisă Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Guvernul a aprobat astăzi construirea unui pod nou peste râul Olt, la Islaz!
Prin realizarea acestui nou obiectiv se asigură o siguranță sporită a circulației vehiculelor pe DN 54, prin stabilitatea în exploatare a structurii de rezistență și, implicit, condiții de utilizare mai sigure pentru participanții la trafic.
Podul va avea o lungime totală de 387,00 metri și o lățime de 11,50 metri, partea carosabilă fiind de 7,80 metri.
Finanțarea este asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Transport(P.T.) 2021-2027 și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.
Incă o dată, prin implicarea CJ Teleorman, cerințele teleormănenilor nu rămân nerezolvate“, este mesajul social-democratului Adrian Gâdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here