Adrian Gâdea: “PSD nu va susține niciodată Planul Sinistru de Austeritate pentru România! Ce ascunde PNRR-ul guvernului Cîțu?”

0

PSD nu va susține, sub nicio formă, Planul Național de Redresare și Reziliență al Guvernului Cîțu, cât timp acesta se traduce prin austeritate, tăieri de pensii, alocații, salarii și facilități, a transmis preșeedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea.

Potrivit liderul PSD Teleorman, declarațiile guvernanților referitor la faptul că România are la dispoziție 29 de miliarde prin PNRR sunt unele mincinoase, în realitate suma disponibilă fiind de doar 14 miliarde de la UE, iar diferența de 15 miliarde de euro ar reprezenta un “împrumut de tip FMI care va pune un jug social crâncen pe România”.

“PSD nu va susține NICIODATĂ Planul Sinistru de Austeritate pentru România ! Ce ascunde PNRR-ul guvernului Cîțu ?

AUSTERITATE, TĂIERI DE PENSII, ALOCAȚII, SALARII, FACILITĂȚI…PSD nu va susține NICIODATĂ acest Plan diabolic care taie veniturile românilor, pensiile, care amputează grav puterea de cumpărare, anulează facilități, crește taxe și impozite. Nu mai e vorba de un Plan de Redresare și Reziliență, ci un Plan Sinistru de Austeritate.

Este o mare minciună că România are 29 de miliarde din PNRR. În realitate România are doar 14 miliarde de la UE pentru PNRR.

Diferența, de 15 miliarde de euro, este un ÎMPRUMUT de tip FMI care va pune un jug social crâncen pe România.

Acesta este adevărul pe care guvernarea Cîțu voia să-l ascundă, motiv pentru care a secretizat totul. PSD l-a aflat și avertizează că acest împrumut, condiționat de acceptarea unor politici dure de austeritate, va avea efecte nocive grave asupra populației, firmelor românești și nivelului de trai; practic guvernul Cîțu revine la politica strânsului curelei din timpul acordurilor FMI”, a transmis Adrian Gâdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here