Adrian Gâdea: “PSD face ce ar fi trebuit să facă guvernul – consultări cu societatea civilă pentru <> în combaterea pandemiei”

0

Social-democrații fac o serie de consultări cu societatea civilă pentru “O lună de solidaritate” în combaterea pandemiei, demersul propunând “un parteneriat vital cu scopul revenirii cât mai rapide la normalitate”, a transmis președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea.

Potrivit sursei citate, este vorba, concret, despre consultări la nivel de specialiști, în urma cărora să rezulte “un plan coerent de acțiune în ajutorul celor pe care pandemia i-a lovit cel mai rău”. Consultările s-au făcut/se fac cu reprezentanții organizațiilor sindicale, cu reprezentanții din educație, cu cei ai mediului de afaceri și HORECA. Echipa de specialiști ai PSD este coordonată de prof. univ. dr. Alexandru Rafila, spune Adrian Gâdea, iar ulterior, planul va fi transmis de PSD guvernului, pentru aplicarea lui cât mai rapidă.

Citeste si: Numărul focarelor de pestă porcină africană, în creștere – 111 focare active în Teleorman

“PSD face ce ar fi trebuit să facă guvernul consultări cu societatea civilă pentru “O lună de solidaritate” în combaterea pandemiei.
Pragmatic, strict la nivel de specialiști, cu obiectivul de a stabili, împreună cu reprezentanții cetățenilor, un plan coerent de acțiune în ajutorul celor pe care pandemia i-a lovit cel mai rău.
Aceasta este calea firească și eficientă de acțiune și nu haosul, impovizația și brambureala guvernului, cele care au făcut din România un imens cimitir, în care la fiecare două zile mor tot atâția oameni cât au murit în toată revoluția din decembrie ’89.
Situația dramatică actuală impune urgent un plan coerent și predictibil, acceptat și însușit de reprezentanții sectoarelor afectate.
„O lună de solidaritate” propune un parteneriat vital, cu scopul revenirii cât mai rapide la normalitate. Acest plan va fi transmis de PSD guvernului, pentru aplicarea lui cât mai rapidă.
Consultările s-au făcut/se fac cu exponenții organizațiilor sindicale, cu reprezentanții din Educație, cu cei ai mediului de afaceri și HORECA. Echipa de specialiști ai PSD este coordonată de prof. univ. dr. Alexandru Rafila. La finalul consultărilor, concluziile/soluțiile vor fi comunicate, în sinteză, întregii opinii publice”, este mesajul președintelui PSD Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here