Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman: Excelența trebuie promovată și acesta este spiritul acestei Caravane, să promoveze Excelența în Educație

0
Consiliul Județean premiază excelența în educație – Diplome și premii pentru 239 de elevi și 131 de dascăli, în cadrul Caravanei Excelenței în Educație

 

Elevii din școlile și liceele teleormănene care au obținut distincții la concursurile și olimpiadele școlare, dar și a profesorii lor îndrumători, vor fi premiați de Consiliul Județean Teleorman în perioada 8-12 decembrie, în Turnu-Măgurele, Roșiori de Vede, Zimnicea, Videle și Alexandria, transmit reprezentanții Consiliului Județean.

Anul acesta, premiile vor fi acordate în cadrul unei Caravane a Excelenței în Educație, eveniment care debutează la data de 8 decembrie, la liceele teoretice din Zimnicea, la ora 9:00 și Videle, la ora 11:30.

De asemenea, luni, 11 decembrie, Caravana Premiilor va ajunge în municipiul Turnu-Măgurele, la Colegiul Național „Unirea”, la ora 9:00, urmând ca la ora 11:00 să ajungă la Colegiul Național „Anastasescu” din Roșiori de Vede.

Ultima oprire va fi la Alexandria, marți, 12 decembrie, mai întâi la Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat”, la ora 9:00 și la ora 11,30, la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”.

Premierea va consta în diplome și premii în bani, iar elevii și profesorii îndrumători ai acestora, atât din cele 5 orașe și municipii nominalizate, cât și din localitățile aflate în apropierea acestora, le vor primi de la președintele Consiliului Cudețean, în cadrul festivităților de premiere organizate în unitățile școlare nominalizate.

„Performanțele elevilor și dedicația mentorilor lor, care au condus la rezultatele meritorii obținute la concursurile și olimpiadele școlare, sunt recunoscute și sprijinite și anul acesta de consiliul județean, cu suma de 234.675 de lei. Am dorit să ajungem cât mai aproape de olimpicii noștri, să ajungem „la ei acasă”, cum se spune. Consider că este o formă și de respect, și de prețuire, pentru că avem și plăcerea să-i felicităm și să le fim aproape, dar și datoria să le încurajăm și sprijinim eforturile, să le recunoaștem sacrificiile făcute pentru a obține performanțe și rezultate excepționale. Excelența trebuie promovată și acesta este spiritul acestei Caravane, să promoveze Excelența în Educație, cât mai aproape de fiecare comunitate din județul Teleorman”, a declarat despre acest eveniment, Adrian Ionuț Gâdea, președintele CJ Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here