Adrian GÂDEA, presedinte PSD Teleorman: PNL amână dublarea alocațiilor votată de PSD, deși ar avea soluții să le plătească majorate chiar din ianuarie.

0

Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, aduce acuzații PNL că încearcă  să atragă atenția cetățenilor de la adevaratele probleme și anume temele sociale.

Astfel, intr-o postare pe o retea de socializare, Adrian Gâdea declara ca PSD va urmări în continuare interesele cetățenilor și nu va intra în niciun fel în jocul PNL:

PNL lansează fumigene electorale. Astfel, ei încearcă să acopere spațiul public cu diverse subiecte politice pentru a ieși din temele sociale. PSD nu va intra în jocul lor și va urmări să apere interesele oamenilor.

PNL amână dublarea alocațiilor votată de PSD, deși ar avea soluții să le plătească majorate chiar din ianuarie.

Banii alocați în buget pot fi folosiți în primele 6 luni, urmând ca diferența să fie suplimentată la rectificarea din vară. Dar nu vor să o facă pentru că speră să ajungă la anticipate, ceea ce le va permite ca ulterior să anuleze măsura fără a mai putea fi penalizați de electorat.

Cei din PNL doresc doar să îi înșele pe români. La fel vor să facă și cu majorările de la 1 septembrie 2020 privind punctul de pensie și salariile din Învățământ. Să îi voteze oamenii la anticipate, ca apoi să poată anula liniștiți toate aceste măsuri.”, a scris Adrian Gâdea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here