Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman: „Cele mai mari eșecuri din guvernarea PNL sunt în sănătate și infrastructură!”

0
Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman: Cele mai mari eșecuri din guvernarea PNL sunt în sănătate și infrastructură!
 ”Cum vedeți, previzibila prăbușire liberală, anunțată de eșuarea la pachet a tuturor „reformelor” trambițate, se produce cu costuri mari pentru fiecare român. Cele mai mari eșecuri sunt însănătate și infrastructură”.

Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a postat zilele trecute, pe pagina sa de facebook, un mesaj cu privire la guvernarea PNL. Acesta atrage atenția asupra faptului că “previzibila prăbușire liberală, anunțată de eșuarea la pachet a tuturor „reformelor” trambițate, se produce cu costuri mari pentru fiecare român. Cele mai mari eșecuri sunt în sănătate și infrastructură.”

Astfel în domeniul Sănătatii, susține acesta, “clinicile private devoaleză planul PNL de privatizarea a sănătății. Patronatul clinicilor private spune că avea o înțelegere cu ministrul Sănătății pentru impunerea coplății la tratamentele decontate de stat. Cum era firesc, intervențiile publice ale PSD au blocat acest plan pe ultima sută de metri. În ședința de guvern în OUG pentru privatizarea sănătății s-a introdus un articol pentru amânarea coplății. Detalii: https://www.rfi.ro/social-118050-coplata-pentru-serviciile-medicale-private-amanata-un-palmed-serviciile-nu-sunt

Este evident, Guvernul PNL a vrut să privatizeze sănătatea”, a continuat acesta în postarea sa de pe rețeaua de socializare. “A eșuat.  Chiar beneficiarii – clinicile private – au anunțat oficial că nu vor să asigure fără bani (fără coplată) servicii conexe tratamentelor din programele naționale de sănătate”.

In domeniul Finanțelor Publice, susține presedintele PSD Teleorman, Guvernarea PNL   = Un eșec total! Guvernarea PNL a contractat împrumuturi gigantice fără niciun efect benefic pentru economie sau populație.

In domeniul Infrastructura –  Zero autostrăzi, zero inițiative coerente și abandonarea proiectelor începute de PSD.

Despre reforma electorală, acesta este de parere că: “S-a dovedit că așa-zisa reformă electorală nu a fost decât o tentativă de legalizare a turismului electoral. Iar asta cu încălcarea gravă a principiilor europene în materie electorală care interzic modificarea sistemului electoral cu mai puțin de 1 an înainte de alegeri.”

Nici domeniul Dezvoltarii Regionale nu sta mai bine, ne spune Adrian Gadea. “Un eșec programat: -30 miliarde la dezvoltarea locală. În guvernarea liberală s-a tăiat 70% din resursele PNLD – program esențial pentru comunitățile locale. În guvernarea PSD au fost finanțate 16.000 de proiecte în toate localitățile din țară pentru creșterea standardului de viață – apă, canal, dispensar, școală, gaz, trotuar, asfalt, etc.”

Iar in ceea ce priveste Munca și Protecția Socială din nou eșec pe linie, este concluzia presedintelui PSD Adrian Gadea. Acesta afirma ca “Va rămâne antologic războiul ministrei liberale cu liftiera, ca probă de maximă competență liberală în domeniu. La fel și întârzierea plății pensiilor și vina aruncată stupid pe CEC. În schimb, au fost înghețate pensia minimă și salariul minim pentru cei cu studii superioare. Au diminuat creșterea prevăzută de PSD pentru salariul minim general. Au anulat sporul de 15% pentru periculozitate în muncă etc.”

Eșec pe toată linia!#GuvernEșuat!, așa își încheie Președintele PDS Teleorman, Adrian Gâdea, postarea pe rețeaua de socializare, nu înainte de a asigura electoratul că “PSD are soluții pentru revenirea la NORMALITATE!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here