Adrian Gâdea: “Cea mai urgentă măsură pe care o are în vedere noul guvern este stoparea creșterii speculative a prețurilor la alimente, care continuă să alimenteze inflația”

0

Cea mai urgentă măsură pe care o are în vedere noul guvern este stoparea creșterii speculative a prețurilor la alimente, care continuă să alimenteze inflația, transmite președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea.

 

De asemenea, susține social-democratul, printre prioritățile Guvernulu Ciolacu se numără și direcționarea investițiilor și fondurilor europene pentru dezvoltarea producției realizate în România, reducerea impozitării muncii, creșterea salariului minim, măsuri de sprijin și creșterea pensiilor, iar pentru mediul privat – creșterea salariului minim net la 500 de euro și a salariului mediu net la 1.000 de euro.

“PRIORITĂȚI ale Programului de guvernare propus de Guvernul Ciolacu:
Combaterea speculei din piața de alimente. Cea mai urgentă măsură pe care o are în vedere noul guvern este stoparea creșterii speculative a prețurilor la alimente, care continuă să alimenteze inflația.
Patriotismul economic. Noul guvern își propune să direcționeze investițiile și fondurile europene pentru dezvoltarea producției realizate în România.
E vizată în primul rând producția industrială, procesarea produselor alimentare și sectorul materialelor de construcții.
„CUMPĂRĂ ROMÂNEȘTE” – se vor lua măsuri prin care să devină o stare de spirit a tuturor românilor.
Creșterea veniturilor celor care muncesc, în special pentru cei cu venituri mici și medii.
Reducerea impozitării muncii, creșterea salariului minim, măsuri de sprijin și creșterea pensiilor – astfel încât fiecare român care muncește sau a muncit o viață întreagă să aibă un trai decent în țară, nu să plece în străinătate.
Țintele propuse vizează inclusiv salariații din mediul privat: creșterea salariului minim net la 500 de euro și a salariului mediu net la 1.000 de euro”, este mesajul președintelui PSD Teleorman Adrian Gâdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here