Adrian Gâdea: “Autostrada București – Alexandria este proiectul pentru realizarea căruia sunt întotdeauna la datorie”

0
Președintele CJ Teleorman Adrian Gâdea a participat, vineri, alături de reprezentanți ai CNAIR și ai proiectantului, la o ședință de progres pe tema Autostăzii București-Alexandria. Potrivit social-democractului Adrian Gâdea, întâlnirea a avut drep obiectiv atât identificarea blocajelor în derularea contractului de servicii, cât și stabilirea unui calendar cu privire la finalizarea Studiului de Fezabilitate

 

“Recunoscută drept obiectivul de investiții de interes major pentru zona de sud a țării, îndeosebi pentru teleormăneni, Autostrada București – Alexandria este proiectul pentru realizarea căruia sunt întotdeauna da datorie, urmărind îndeaproape fiecare etapă și fiecare detaliu, până la finalizarea acestuia.
Am participat astăzi, la sediul CNAIR S.A. la o nouă ședință de progres, alături de reprezentanți ai CNAIR S.A. și ai Proiectantului.
Scopul ședinței a fost acela de a identifica blocajele în derularea contractului de servicii și de a stabili un calendar cu privire la finalizarea Studiului de Fezabilitate.
Voi acorda în continuare sprijinul necesar în activitățile de identificare a proprietarilor, a rețelelor de utilități dar și cu privire la asigurarea accesului echipelor ce realizează investigații geotehnice la amplasament”, a transmis Adrian Gâdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here