Adrian Gâdea: “Am eliberat prin dispoziție certificatul de urbanism pentru obiectivul de investiții Autostrada București – Alexandria”

0
Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman, transmite că a eliberat prin dispoziție certificatul de urbanism pentru obiectivul de investiții „Autostrada București – Alexandria”, cu amplasament pe teritoriul municipiului Alexandria și al comunelor Bujoreni, Botoroaga, Drăgănești-Vlașca, Băbăița, Măgura, Orbeasca, Mavrodin și Buzescu. Potrivit social-democratului beneficiarul certificatului este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., reprezentată prin S.C. D P Consult S.A.

 

“Am eliberat prin dispoziție certificatul de urbanism pentru obiectivul de investiții „Autostrada București – Alexandria”, cu amplasament pe teritoriul municipiului Alexandria și al comunelor Bujoreni, Botoroaga, Drăgănești-Vlașca, Băbăița, Măgura, Orbeasca, Mavrodin și Buzescu.
Beneficiarul certificatului este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., reprezentată prin S.C. D P Consult S.A.”, spune Adrian Gâdea.

La finalul lunii ianuarie, CNAIR a aprobat traseul final pentru Autostrada București – Alexandria, care va avea 77 km de traseu, 47 de pasaje și viaducte, dar și 10 noduri rutiere și spații de servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here