Adrian Florescu: PMP Teleorman îl susține în turul al doilea pe candidatul Klaus Iohannis

0

Dragi teleormăneni, ne aflăm înaintea unui moment crucial pentru întreaga evoluție a României. Ne aflăm în pragul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Un moment în care avem de ales între un trecut apăsător, în care modelul comunist a continuat să funcționeze în ciuda instituirii principiilor democratice și un prezent dificil, dar încadrat în limitele a ceea ce putem numi “România Europeană “.

Cântărind cele două opțiuni, alegerea nu trebuie să fie foarte dificilă. PMP Teleorman se implică din nou în această luptă și a decis să-l susțină în turul al doilea pe candidatul Klaus Iohannis, acesta fiind, de fapt, singurul garant al menținerii României pe o linie pro-europeană. Vă sfătuim, deci, și pe dumneavoastră, dragi teleormăneni, să cântăriţi bine și să treceți peste considerente legate de un anume patriotism local, pentru binele țarii.

În consecință, îl votăm pe Klaus Iohannis și de această dată, în ipostaza lui de “rău mai mic”, pentru a nu ajunge în situația de a avea la cârma ţarii o persoană care a demonstrat, de-a lungul anilor în care a ocupat funcția de premier al României, că are mari dificultăți de a comunica în limba ţarii în care s-a născut și pe care vrea s-o reprezinte.
Vă mulțumim și fie să alegem înțelept!
De votul nostru depinde viitorul națiunii si al copiilor noștri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here