Administrația locală de la Drăgănești-Vlașca a demonstrat că SE POATE/ Primarul Ciprian Ciuperceanu: “Continuăm dezvoltarea comunei noastre”

0
Un primar implicat, care a demonstrat că SE POATE și în localitățile rurale, Ciprian Ciuperceanu a realizat, la Drăgănești-Vlașca, de la preluarea conducerii Primăriei, o serie de investiții de importanță majoră pentru cetățeni, iar dezvoltarea localității continuă. Și cetățenii i-au acordat, la fiecare tur de alegeri locale, votul de încredere pentru un nou mandat.

 

La alegerile locale din 9 iunie, Ciprian Ciuperceanu vine din nou în fața electoratului de la Drăgănești-Vlașca, făcând și o trecere în revistă a investițiilor aflate în derulare la nivelul localității.

“Continuăm dezvoltarea comunei noastre prin finalizarea următoarelor obiective:
asfalt strada Corneliu Coposu;
amenajare loc de joacă în satul Văceni.
De asemenea, ne apropiem de finalizarea obiectivului de investiție ”Reabilitare Dispensar uman, în comuna Drăgănești-Vlașca” – prin anvelopare, panouri solare, pompe de căldură.
În următoarea perioadă dezvoltăm lucrările pentru obiectivele de investiție:
„Construire şi dotare dispensar uman Drăgănești-Vlașca, comuna Drăgănești-Vlașca, strada Parcului, nr.4”, care va cuprinde și laborator de analize medicale și cabinete medicale pentru specializări diverse. În prezent, s-a finalizat fundația, iar în aproximativ 8 luni de zile apreciem că se va recepționa lucrarea, ceea ce va determina si depunerea documentației în vederea aprobării unui Centru medical de permanență.
”Construirea unei piste pentru biciclete în comuna Drăgănești-Vlașca, sat Văceni, județul Teleorman” –
în curând se va da ordinul de începere a lucrărilor care vor mai cuprinde si un trotuar;
„Amenajare teren sintetic în satul Comoara, comuna Drăgănești-Vlașca” “, a transmis primarul Ciprian Ciuperceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here