Adelina Sfăt, președintele liberalilor roșioreni, a fost numită în funcția de administrator public al municipiului Roșiori de Vede

0

Municipiul Roșiori de Vede are un nou administrator public începând de marți, după ce a Adelina Sfăt, președintele PNL Roșiori de Vede, a fost numită în funcție, prin decizie a primarului Valerică Cârciumaru. Anunțul a fost făcut de Adelina Sfăt, pe pagina sa de pe o celebră rețea de socializare.

“Între a face opoziție gălăgioasă și a pune osul la treabă pentru oraș, prefer implicarea! De astăzi mă găsiți la Primaria Rosiori de Vede, în calitate de administrator public al municipiului. Este o decizie cântărită și asumată, una administrativă și profesională, nu politică. Este modul meu de a mă implica! Voi reuși să îmi pun amprenta? Sunt datoare să încerc! Dincolo de jocurile politice sunt oameni, nevoi și multe lucruri de făcut”, a scris Adelina Sfăt, pe pagina sa de Facebook.

Adelina Sfăt a activat, în trecut, în cadrul Administrației Prezidențiale, precum și în cadrul Instituției Prefectului Teleorman, unde a fost director de cancelarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here