Acțiuni de dezinsecție terestră în Alexandria, începând cu 2 august

0

Municipaliatea alexăndreană a programat o nouă acțiune de dezinsecție terestră pe raza municipiului reședință de județ, în perioada 2 – 4 august, în intervalul orar 22.00-06.00, se arată într-o informare a Administrației Domeniului Public, serviciul public de interes local licențiat pentru activitati de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.
Potrivit sursei citate, tratamentul de dezinsecție va fi efectuat cu Microsin, produs insecticid cu substanța activă Cypermethrin, și VectoBac WG, produs insecticid cu substanță activă bacillus thuringiensis.

Citeste și:http://www.repliktv.ro/turnean-prins-la-volanul-masinii-mort-de-beat-si-cu-permisul-anulat/

“Substanțele și produsele folosite nu prezintă nici un pericol pentru oameni, iar acțiunea lor se îndreaptă numai spre eliminarea insectelor: țânțari, muște, omizi, ploșnițe, purici, căpușe. Crescătorii de albine din municipiu sunt rugați să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine. Pentru ca dezinsecția să fie eficientă, acțiunile trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități. În acest sens facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor concomitent cu acțiunea municipalității”, se arată în informarea ADP Alexandria.

În cazul în care condițiile meterologice vor impiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here