Accident rutier cu victime, pe varianta ocolitoare a Alexandriei. Trei victime transportate la spital pentru îngrijiri medicale

0

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, dintre care două au fost grav avariate, a avut loc, marți, pe DJ 504, la intersecția cu varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, spre Lăceni. Din accidentul rutier au rezultat trei victime, un copil de 7 ani și o femeie de aproximativ 35 de ani, dintr-o mașină, și un bărbat dintr-o altă mașină, toți cei trei fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

„Într-o mașină au fost două persoane, mamă și fiică, de aproximativ 35 de ani, respectiv 7 ani, conștiente și cooperante, cu mai multe traumatisme, preluate de echipajele medicale SAJ și transportate la UPU din cadrul Spitalului Județean din Alexandria; din a doua mașină a rezultat o victimă, un bărbat, conștient și cooperant, neîncarcerat, cu mai multe traumatisme, acesta fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital”, potrivit ISU Teleorman.
Pompierii au asigurat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru curățarea carosabilului de resturile provenite de la caroseriile mașinilor, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here