Accident pe șoseaua de centură a municipiului Alexandria, la intersecție cu șoseaua Lăceni. Două persoane au ajuns la spital

0

Un accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism a avut loc, cu puțin timp în urmă, pe șoseaua de centură a municipiului Alexandria, la intersecția cu DJ504.

În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care două au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul autotrenului a refuzat să meargă la spital, după ce a primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Au intervenit la fața locului pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria cu o mașină de stingere, o descarcerare și o autospecială de transport personal și victime multiple, iar din cadrul SAJ Teleorman două echipaje medical.

Din primele informații, se pare că TIR-ul se îndrepta spre Alexandria, dinspre Roșiorii de Vede, iar la intersecția cu DJ54 a intrat în coliziune cu autoturismul care se îndrepta dinspre Alexandria spre Lăceni, al cărui șofer nu a oprit la semnalul STOP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here