Accident mortal pe DJ506. Șoferul avea afecțiuni cardiace și diabetice

0

Polițiștii din Alexandria au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 506, între localităţile Guruieni şi Merişani a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omeneşti.

În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Alexandria care în urma cercetărilor au stabilit  următoarele:

În ziua de 30.06.2017, în timp ce un bărbat în vârstă de  58 de ani conducea un autoturism  pe DJ 506,  între localităţile Guruieni şi Merişani, din direcția Alexandria-Băbăiţa, conducător auto cunoscut în evidenţele medicale cu afecţiuni cardiace şi diabetice, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Șoferul a decedat la locul accidentului

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto care a fost transportat la morga Spitatului Județean de Urgență Alexandria în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here