Accident mortal la Vitănești – Un bărbat și-a pierdut viața

0

Un bărbat și-a pierdut viața, vineri după amiază, în urma unui accident rutier produs pe E70, între Alexandria și Vitănești. Din primele informații, au fost implicate în evenimentul rutier două TIR-uri și o autocamionetă, iar în urma impactului a rezultat o victimă, un bărbat de aproximativ 60 de ani, pasager al autoutilitarei, care a rămas blocat în fiarele contorsionate, fiind nevoie de un echipaj de descarcerare pentru scoaterea sa. Echipajul medical sosit la fața locului l-a preluat pe bărbat, care era inconșient, și l-a transportat la Spitalul Județean, unde a decedat în ciuda eforturilor depuse de medici.

Șoferii celor trei autovehicule nu au fost răniți, refuzând transportarea la spital. La locul accidentului însă, a izbucnit un conflict în toată regula, în care s-au împărțit pumni în toate părțile. Un polițist care a încercat să calmeze spiritele a primit câțiva pumni și s-a intoxicat și cu spray pe care el l-a pulverizat către șoferii recalcitranți, dar pe care vântul i l-a băgat în ochi.

Au intervenit la locul accidentului pompierii militari, dar și echipaje ale Serviciului de Ambulanță. Polițiștii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here