Accident la ieșire din Alexandria. O șoferiță a sărit din mașină, un copil a ajuns la spital

0

Un accident rutier, în urma căruia două persoane, între care și un copil, au ajuns la spital a avut loc, cu puțin timp în urmă, la ieșire din Alexandria spre București.

Din primele informații, șoferul uneia dintre mașinile implicate în accident se îndrepta dinspre Cernetu spre Lăceni, pe DJ504, iar la intersecția cu E70 nu a oprit la stop, astfel că autoturismul a fost izbit de o altă mașină condusă de o tânără, ce se îndrepta dinspre București spre Alexandria.

În urma impactului, mașina ce se îndrepta spre Lăceni s-a răsucit de câteva ori pe carosabil, în cele din urmă oprindu-se la intersecția de la cimitir.

Una dintre pasagerele aflate în mașina condusă de șoferul vinovat de producerea accidentului a ajuns la spital pentru îngirjiri medicale de specialitate.

După impact, tânăra ce conducea mașina care venea spre Alexandria, speriată de praful scos de airbagurile ce au sărit după lovitură, a sărit din mașină, autoturismul continuându-și drumul, fără șofer, aproximativ un kilometru, în cele din urmă oprindu-se într-un stâlp dintr-o benzinărie.

Printre șoferii ce au încercat să evite mașina scăpată de sub control s-a aflat și un bărbat, care se îndrepta spre București, alături de fiul său, iar în încercarea de a evita autoturismul ce se deplasa haotic pe șosea a frânat brusc, moment în care copilul său a fost rănit.

Minorul a fost preluat de un echipaj de salvare și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Polițiștii au preluat cazul pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here