Accident cu victime, între Alexandria și Vitănești; Patru persoane au ajuns la spital

0

Un accident în urma căruia pentru persoane au ajuns la spital a avut loc, cu puțin timp în urmă, pe DN6, între Alexandria și Vitănești . În urma impactului dintre trei mașini, patru persoane, dintre care o femeie gravidă, conștiente și cooperante, au ajuns la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale.

Martorii de la fața locului au declarat că șoferul autoturismului Logan  a intrat într-o depășire, fără să se asigure și a lovit în plin duba, încărcată cu lemne, apoi a ricoșat în autoturismul Dacia Duster, pe care îl depășea, rasturnându-l în afara părții carosabile.

Bărbatul care conducea Logan-ul roșu consumase băuturi alcoolice, înainte de a se urca la volan, având o concentrație de 0,97 g/l alcool pur în aerul expirat. Acesta va ajunge la spital pentru a i se preleva probe de sânge.

S-au deplasat la locul accidentului pompierii Detașamentului Alexandria cu o mașină de stingere, o descarcerare și o autospecială de transport personal și victime multiple și trei echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor PSI și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here