Aberatia zilei”: In Alexandria trebuie sa fii major ca sa bei bere fara alcool

0

Cel putin asa putem deduce daca vizitam cel mai mare centru comercial din Alexandria.

Aici, de ceva vreme au fost implementate casele express, fara casieri, unde ne putem scana singuri produsele, ca sa iesim mai repede din magazin si sa nu mai stam la coada. Insa casele fara casier dau eroare: „Asteptati un casier”

Avand doar 3 produse, o pasta de dinti, o periuta si o bere-limonada fara alcool, si cum nimeni nu venea la casa care se inrosise brusc, de parca am fi fost prinsi la security check pe aeroport cu produse ilicite, ne mutam la alta casa de marcat.

Aici, stupoare, dupa ce scanam iar produsele, iar le punem pe cantar, si dam iar plata, beculetul se inroseste din nou „Asteptati dupa un angajat”.

Incercam sa renuntam la „beneficiul” de a-ti scana singur produsele, insa la casele clasice erau cozile mari, asa ca incercam iar la self-service.

Din nou, acelasi bec rosu cu acelasi mesaj „Asteptati dupa un angajat”.

Chemam o domnisoara, iar dialogul este spumos

„-Ne puteti ajuta, va rog?

-Cu ce sa va ajut?

-Pai, nu vedeti?

-A, pai da!

-Pai da, ce? Noi venim aici exact pentru ca sa ne scanam singuri produsele, dar ne spune ca trebuie sa vina un angajat, ce rost mai au casele acestea, atunci?

-E de la bere!

-De la bere, ce?

-Aveti bere si trebuie sa vina cineva sa va scaneze sa vada ca nu sunt minori”

Practic, „berea” bucuclucasa este o limonada in proportie de 60%, fara pic de alcool

Dar, cum la noi aberatiile sunt la ordinea zilei, incercand sa parem mai catolici decat Papa, parca nimic nu ne mai mira.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here