A sunat clopoțelul în școlile din Teleorman

0

Luni, 5 septembrie, cu mic, cu mare, preșcolarii și elevii din județ s-au întors în bănci, pregătiți pentru un nou an școlar. Unii dintre ei posomorâți că, după o vacanță de aproape trei luni, au fost nevoiți să se trezească cu noaptea-n cap, dar totodată nerăbdători să-și revadă colegii și dascălii, alții curioși nevoie mare pentru marea întâlnire cu grădinița sau școala.

Iar la deschiderea anului școlar, așa cum este obiceiul, au luat parte, atât părinții sau bunicii copiilor, cât și reprezentanți ai autorităților locale și județene.

Spre exemplu, Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean, a participat la ceremonia de deschidere a anului școlar 2022-2023 de la Zimnicea.
Mi-a fost drag să simt din nou bucuria elevilor, a părinților și a profesorilor, pentru un început de bun augur, în condiții de normalitate, după ultimii doi ani de pandemie, atât de dificili. (…) Educația copiilor noștri înseamnă mult pentru fiecare comunitate, îi definește felul în care va arăta în viitor, arată cât de eficientă și responsabilă este o administrație care se preocupă permanent de noi și noi investiții în educație”, a spus Adrian Gâdea.

Un mesaj de început de an școlar a transmis și liderul liberalilor din județ, senatorul Eugen Pîrvulescu, cel care s-a implicat și pentru repararea acoperișului de la Școala Gimnazială Nr.4 Turnu Măgurele.
Școala reprezintă baza formării și a devenirii noastre, a modului în care reușim să depășim propriile individualități și să ne deschidem spre comunicarea cu celălalt.
Vă adresez îndemnul de a conlucra, dascăli, părinţi şi elevi, pentru a dovedi că şcoala rămâne un etalon de cultură şi civilizaţie. Mult succes în noul an școlar!”, a transmis Eugen Pîrvulescu.

Și la Plosca școala a început în cele mai bune condiții, mulțumită bunei colaborări dintre directorul instituției de învățământ – fostul inspector școlar general Iuliana Stancu și primarul localității Cosmin Șerban.
Încercăm să facem tot ce ține de noi, să depunem tot efortul, pentru ca acești copii minunați, pentru că sunt niște copii minunați, să aibă toate condițiile necesare pentru a putea face performanță. Avem elevi cu rezultate excepționale, avem elevi talentați și este datoria noastră să facem tot ce ține de noi pentru a le asigura resursele necesare. Acum, la început de an școlar, eu le urez mult succes și îi asigur că le voi fi aproape în noua pagină din capitolul numit școală”, a spus prof. Iuliana Stancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here