A patra zi fără cazuri noi de COVID-19 în Teleorman

0

Numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 rămâne la 144, pentru a patra zi consecutiv, la nivelul județului Teleorman. Conform raportării Grupului de Comunicare Strategică, de vineri, 29 mai, și până în prezent nu au fost înregistrate cazuri noi de îmbolnăvire în rândul teleormănenilor.

Nici la nivel național lucrurile nu stau foarte rău, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 141 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pe teritoriul țării, de la debutul epidemiei de coronavirus și până în prezent au fost confirmate 19.393 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19, conform informării Grupului de Comunicare Strategică. Din totalul persoanelor confirmate cu noul coronavirus, 13.426 au fost declarate vindicate și externate.

Totodată, până în prezent, 270 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.

La nivelul județului Teleorman, 11 dintre cele 144 de persoane cu COVID-19 au decedat, iar decesul cu numărul 11 a fost înregistrat duminică, 31 mai, în cazul unui bărbat în vârstă de 70 ani, care mai avea și alte probleme medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here