A fost stabilit calendarul alegerilor interne din PNL

0

Pentru liberalii din Teleorman se anunța o perioadă încărcată, având în vedere că președintele PNL , Ludovic Orban, a anunțat, marți, calendarul alegerilor interne, la finalul cărora va avea loc congresul ce va da conducerea partidului pentru următorii patru ani.

Calendarul alegerilor din partid a fost aprobat, prin vot, de liderii liberali, în ședința Biroului Executiv, iar Convocarea Congresului va fi făcută de Consiliul Național, care este programat pentru ziua de duminică.

Așadar, până pe data de 10 august, liberalii teleormăneni trebuie să finalizeze atât alegerile din organizațiile locale, orășenești și municipale, dar să și organizeze conferința județeană, pentru a-și alege președintele organizației.

În organizațiile locale, alegerile ar trebui să înceapă după data de 1 iunie, perioada în care acestea se pot desfășura fiind cuprinsă între data de 1 iunie și data de 15 iulie.

Pentru conferințele județene a fost alocată perioada cuprinsă între 1 iulie și 10 august, în timp ce congresul va avea loc, cel mai probabil, pe data de 25 septembrie. Perioada cuprinsă între 10 august și 25 septembrie va fi rezervată campaniei pentru congres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here