A fost semnat contractul pentru demararea lucrărilor de asfaltare în Nanov

0

Adrian Ghene, primarul comunei Nanov anunță semnarea contractului pentru pentru demararea lucrărilor de asfaltare în localitate. Licitația pentru lucrările de asfaltare a fost câștigată de consorțiul format din VEGAMAR SRL în asociere cu TERRA STRADE TOTAL CONSTRUCT SRL, iar demararea investiției a fost întârziată de contestația depusă de un alt ofertant, contestație respinsă în cele din urmă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor ca fiind nefondată.

“După un lung proces, s-a semnat în sfârșit contractul pentru demararea lucrărilor de asfaltare în comuna noastră! Această realizare importantă a fost posibilă datorită eforturilor noastre comune și a sprijinului Consiliului Local Nanov.
Vă aduc la cunoștință că licitația pentru aceste lucrări de asfaltare a fost câștigată de consorțiul format din VEGAMAR SRL în asociere cu TERRA STRADE TOTAL CONSTRUCT SRL. Deși procesul a fost presărat cu obstacole, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de TEAM STAR SUD 2019 SRL, declarând-o nefondată.
Astfel, în urma semnării contractului de executare a lucrărilor de asfaltare cu VEGAMAR SRL în asociere cu TERRA STRADE TOTAL CONSTRUCT SRL, așteptarea a luat sfârșit și e timpul să ne apucăm de treabă!
Subliniez faptul că întârzierea lucrărilor a fost, din păcate, cauzată de contestația depusă, însă ne-am concentrat asupra obiectivului nostru și am depășit toate piedicile care au apărut în calea noastră.
Vă asigur că voi monitoriza împreună cu echipa primăriei Nanov de îndeaproape evoluția lucrărilor și vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că acestea sunt finalizate, fără a compromite calitatea.
Vă îndemn pe toți să fiți răbdători și să ne sprijiniți pe parcursul acestui proces.
Voi continua să vă țin la curent cu ultimele noutăți și progrese legate de lucrările de asfaltare.
Să avem parte de drumuri mai bune și de o comunitate mai prosperă în comuna Nanov!”, este mesajul transmis de Adrian Ghene, primarul comunei Nanov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here