A fost inaugurat terenul de sport din incinta Școlii Nanov/ Adrian Ghene: “Toți cei pasionați de activități sportive sunt bineveniți să se bucure de această nouă facilitate în mod gratuit, în afara programului școlar”

0
Începând de vineri, toți cei pasionați de activități sportive pot folosi terenul de sport din incinta Școlii Gimnaziale Nanov, în mod gratuit, în afara programului școlar, a anunțat primarul liberal al localității, Adrian Ghene.

 

Potrivit edilului de la Nanov, odată cu inaugurarea bazei sportive, a fost implementat și un sistem de programări, astfel că toți cei interesați se pot deplasa la sediul Primăriei Nanov, pentru a rezerva terenul de sport într-un interval de timp disponibil.

Sunt bucuros să vă anunț că terenul de sport din incinta Școlii Gimnaziale a fost inaugurat cu succes! Începând de vineri, toți cei pasionați de activități sportive sunt bineveniți să se bucure de această nouă facilitate în mod gratuit, în afara programului școlar, respectând un regulament de funcționare!
Pentru a vă asigura că aveți acces la terenul de sport într-un mod organizat și echitabil, am implementat un sistem de programări. Astfel, începând de vineri puteți rezerva un interval de timp în care doriți să utilizați terenul de sport și să vă bucurați de activitățile sportive preferate.
Pentru a vă programa, vă rugăm să vă prezentați la sediul Primăriei Nanov, unde un membru al echipei noastre vă va ajuta să selectați un interval de timp disponibil. Astfel, veți avea certitudinea că terenul de sport va fi rezervat în exclusivitate pentru dumneavoastră și grupul dvs!”, a transmis edilul localității Nanov.

Terenul de sport va putea fi folosit, în afara programului școlar, astfel: în perioada 1 aprilie – 31 octombrie, între orele 10:00 și 01:00, sâmbăta și duminica, precum și în perioada vacanțelor școlare; în perioada 1 noiembrie – 31 martie, între orele 10:00 și 20:00, sâmbăta și duminica, precum și în perioada vacanțelor școlare.

De asemenea, pentru a asigura un mediu sigur și plăcut, baza sportivă are și un regulament de funcționare, astfel că minorii trebuie să fie însoțiți de un adult, durata maximă de utilizare a terenului de sport pentru fiecare grup este de 2 ore, pentru a oferi tuturor oportunitatea de a se bucura de activitățile sportive, trebuie păstrată curățenia, iar după încheierea activităților pasionații de sport sunt sfătuiți să arunce gunoiul în recipientele destinate colectării acestuia. Este strict interzis fumatul pe terenul de sport și în zona adiacentă, aceeași regulă fiind valabilă și în ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here