A ajuns în arest după ce a șantajat o femeie că îi publică niște poze în ipostaze indecente

0
Bănuită de înșelăciune, tentativă la înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, reținută de polițiști
Bănuită de înșelăciune, tentativă la înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, reținută de polițiști
Un bărbat din Peretu a fost reținut și este cercetat de oamenii legii după ce a amenințat o femeie din Roșiori de Vede, cu care conversa pe o rețea de socializare, cu publicarea unor fotografii în ipostaze indecente, dacă nu primește de la aceasta 500 de euro.

 

IPJ Teleorman transmite că, în cursul zilei de duminică, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza comunei Peretu, la locuința persoanei bănuite, în urma activităților fiind ridicate mai multe dispozitive cu spațiu de stocare, utile cauzei, totodată fiind dispusă măsura reținerii față de prezumtivul autor, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Din cercetări a reieșit că, în ziua de 7 martie, bărbatul ar fi amenințat-o pe femeia de 33 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, cu care conversa pe o rețea de socializare, cu publicarea unor fotografii în ipostaze indecente, dacă nu primește de la aceasta 500 de euro.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here