95 de teleormăneni s-au vindecat de COVID-19; numărul testelor efectuate în județ a ajuns la 1.465

0

Până marți, 26 mai, la nivelul județului Teleorman au fost confirmate 134 de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2, cu trei mai multe decât în informarea precedentă, conform Grupului de Comunicare Strategică.

Conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină aflate în funcțiune erau cazate, marți, 19 de persoane. În ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 1.195.

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman până marți, 26 mai, au fost declarate vindecate și externate 95 de persoane. Dintre acestea, 58 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede (unitate suport COVID- 19).

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 1.465 teste COVID-19, dintre care 752 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

Pe teritoriul României, au fost confirmate, până marți, 18.429 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, fiind înregistrate alte 146 de noi cazuri de îmbolnăvire.
Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.874 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1210 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.287 de persoane. Alte 75.782 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here