65 de persoane infectate cu noul coronavirus, confirmate la nivelul județului Teleorman

0

Potrivit ultimei raportări a Grupului de Comunicare Strategică, de la ora 13.00, numărul teleormănenilor infectați cu SARS-CoV-2 este in creștere.

65 de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până luni, 13 aprilie, cu trei mai multe decât la precedenta informare.

14 cazuri de COVID-19 au fost confirmate numai la Secția de boli infecțioase a Spitalului Caritas. La unitatea medicală din Roșiori, 14 din cele 15 probe prelevate au avut rezultat pozitiv.

O parte dintre cei infectați sunt internați la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, și anume 26. In acest moment, în spitalul suport COVID-19 din județ sunt 55 de pacienți, 29 dintre aceștia așteaptă rezultatul testelor.

La nivel național, până luni, 13 aprilie, au fost confirmate 6.633 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 914 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, 318 persoane diagnosticate cu infecție cu  COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 333 de noi cazuri de îmbolnăvire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here