500 de kilograme de deșeuri au fost strânse, în Teleorman, în prima zi din Campania naţională „Curăţăm România”

0

Campania Națională ”Curățăm România”, inițiată de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, a început miercuri, 13 aprilie, la nivelul judeţului Teleorman, printr-o acțiune de ecologizare în Pădurea Vedea din Alexandria, la care au participat 50 de reprezentanţi din cadrul APM Teleorman, GNM CJ Teleorman, SGA Teleorman, Direcţia Silvică Teleorman şi ANANP-Serviciul Teritorial Teleorman.

Potrivit organizatorilor, Campania Națională ”Curățăm România” are la bază puterea exemplului și grijă față de mediul în care trăim.

“Astfel, împreună cu voluntarii prezenţi la acţiune am reuşit să strângem aproximativ 500 kg deşeuri. Prin acţiunile organizate dorim să schimbăm percepția și atitudinea instituțiilor, a factorilor de răspundere și a cetățenilor din localităţile în care va avea loc campania. Dorim să-i responsabilizăm și să-i implicăm activ pe toți cei care ne vor fi parteneri sau beneficiari ai campaniei, în scopul colectării selective a deșeurilor abandonate și pentru predarea acestora într-un mod corect și prietenos cu mediul. Împreună suntem și mai puternici. De aceea, așteptăm alături de noi voluntari din toate localităţile judeţului ce urmează să fie ecologizate, să arătăm că ne pasă de mediul în care trăim, ne pasă de sănătatea noastră.
Vă invităm să apreciați și să urmăriți pagina de Facebook dedicată proiectului “Curățăm România”. Pe pagină puteți urmări acțiunile de igienizare desfășurate la nivel național și puteţi afla detalii despre campanie”, au transmis, miercuri, reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here