48 de permise de conducere, reținute de polițiști în week-end; valoarea menzilor date la finalul săptămânii se ridică la peste 200.000 de lei

0
În perioada 16 – 18 aprilie, polițiștii au intervenit aproximativ 270 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 249 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 570 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 200.000 de lei, au reținut 48 de permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulație pe drumurile publice.

În ultimele trei zile, la nivelul județului au fost înregistrate patru accidente rutiere. pe raza localităților Vitănești, Alexandria și Călmățuiu, soldate cu rănirea a nouă persoane, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, polițiștii au constatat 13 infracțiuni privind circulația pe drumurile publice, dintre care cinci pentru conducere fără permis, iar șapte pentru conducere sub influența alcoolului, cea mai mare valoare înregistrată de aparatul etilotest fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here