46 de cazuri noi de COVID-19 în Teleorman, în ultimele 24 de ore; rata incidenței ajunge la 2,57

0

La nivelul județului Teleorman au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, 46 de cazuri noi de infecție cu virusul SARS-CoV-2, iar numărul total al persoanelor confirmate cu COVID-19 de la debutul epidemiei și până în prezent a ajuns la 3.854, potrivit celui mai recent buletin informativ al Grupului de Comunicare Strategică.

La nivel national, până luni, 9 noiembrie, au fost confirmate 306.991 de cazuri de persoane infecatate cu noul coronavirus. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.240 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 991 persoane au fost reconfirmate pozitiv, între acestea și 18 persoane din Teleorman.
Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor, arată că, pentru Teleorman, rata incidenței a ajuns la 2,57 pentru ziua de luni, 9 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here