40 de voluntari au răspuns apelului primarului Aurelian Neagoe și s-au alăturat campaniei de ecologizare a comunei Tătărăștii de Jos

0

La Tătărăștii de jos, miercuri, a fost derulată o amplă campanie de ecologizare, demersul fiind parte a campaniei inițiate de senatorul Eugen Pârvulescu,
„Teleorman, județ curat”.
Aproximativ 40 de voluntari, alături de care s-a aflat primarul comunei, Aurelian Neagoe, au străbătut arterele principale ale comunei, dar și parte a DJ504, unde au adunat gunoaiele aruncate la întâmplare de oameni. Rezultatele acțiunii s-au văzut repede, astfel că au fost adunați saci întregi de sticle din plastic, hârtii și alte deșeuri menajere.
Despre activitate, Aurelian Neagoe, primarul comunei Tătărăștii de Jos, spune că era una necesară, cu toate că la nivelul localității se derulează, periodic, acțiuni de ecologizare.

Este curățenia de primăvară aceasta, era necesară o astel de activitate, am hotărât să dăm și noi o mână de ajutor naturii și să adunăm deșeurile aruncate de oameni mai puțin responsabili. Cred în puterea exemplului și sunt convins că se vor alătura unor astel de acțiuni viitoare și alți oameni. Și mai cred că, în timp, vom căpăta un comportament responsabil, iar astfel de imagini, de-a dreptul dezolante, nu vor mai fi întâlnite atât de des în județ”, a spus Aurelian Neagoe, primarul localității Tătărăștii de Jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here