35 de permise reținute de polițiști la final de săptămână

0

Polițiștii au intervenit aproximativ 300 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 269 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112, în cele trei zile de week-end. Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 240.000 de lei, au reținut 35 de permise de conducere și au retras 13 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulație pe drumurile publice.

Totodată, în intervalul 2 – 4 aprilie, la nivelul județului au fost înregistrate două accidente rutiere ușoare, Zimnicea și Putineiu, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, polițiștii au constatat șase infracțiuni privind circulația pe drumurile publice, dintre care patru pentru conducere fără permis, iar două pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here