31 de teleormăneni au rămas fără permis de conducere în minivacanța de 1 Decembrie;

0

Polițiștii teleormăneni au aplicat 590 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 160.000 de lei, au reținut 31 de permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice, în perioada 28 noiembrie -1 decembrie.

În intervalul menționat, polițiștii au intervenit la peste 270 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 250 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.
De asemenea, polițiștii rutieri au intervenit în cazul a patru accidente rutiere (Drăgănești-Vlașca, Orbeasca, Smârdioasa, Troianul) soldate cu rănirea a șase persoane și au întocmit opt dosare penale pentru infracțiuni comise la regimul rutier (dintre care șapte pentru conducere sub influența alcoolului), iar cei din structurile de ordine publică au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (Beciu).

În contextul prezentat au fost efectuate și activități de informare și verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here