22 dintre persoanele cu COVID-19 și internate la Spitalul Caritas s-au vindecat; numărul cazurilor de infecție cu SARS-CoV-2 a ajuns la 101

0
22 dintre teleormănenii confirmați cu COVID-19 și internați la Spitalul Municipal Caritas din Roșiorii de Vede s-au vindecat și au fost externați, după ce testele au ieșit negative, potrivit Centrului de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

La spitalul suport COVID din Teleorman mai sunt internate în prezent și 13 dintre cadrele medicale infectate cu noul coronavirus, din Teleorman și alte județe, dar luate în evidențele DSP Teleorman.

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 101 în Teleorman, potrivit celei mai raportări a Institutului de Sănătate Publică. Dintre acestea, șase au decedat, ultimul deces înregistrat la nivelul județului din cauza COVID-19 fiind în cazul unui bărbat în vârstă de 55 de ani, care avea și alte probleme medicale.

Pe de altă parte, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină aflate în funcțiune erau cazate, vineri, 122 de persoane. Alte 93 de persoane erau izolate la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here