20 de șoferi au rămas pietoni la final de săptămână – Oamenii legii au dat amenzi de peste 65.000 de lei

0

În urma activităților preventive desfășurate, la final de săptămână, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 137 sancțiuni contravenționale în valoare de 65.305 lei, au reținut 20 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 8 certificate de înmatriculare, transmite IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, în cadrul acțiunilor au fost legitimate 276 de persoane, 173 de autovehicule controlate și efectuate 15 testări cu aparatul etilotest.
Din raportul Poliției Teleorman nu lipsesc nici infracțiunile comise de șoferi – între acestea conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, infracțiuni pentru care oamenii legii au întocmit mai multe dosare penale.

La acest sfârşit de săptămână, polițiștii au desfășurat acțiuni pe raza județului Teleorman, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
Activitățile au avut ca scop, depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere şi care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, în vederea diminuării numărului de accidente rutiere”, se arată în informarea IPJ Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here