17 șoferi au rămas pietoni în minivacanța de Paște, 9 certificate de înmatriculare retrase; Au fost date amenzi de peste 180.000 de lei

0

În ultimele patru zile, polițiștii teleormăneni au intervenit aproximativ 630 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 600 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 500 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 180.000 de lei, au reținut 17 permise de conducere și au retras nouă certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.
În perioada 30 aprilie – 3 mai, la nivelul județului au fost înregistrate nouă accidente rutiere ușoare, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

De asemenea, în ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat nu mai puțin de nouă infracțiuni, dintre care trei pentru conducere fără permis, iar patru pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Totodată, polițiștii din structurile de ordine publică au intervenit în cazul a trei sesizări privind conflicte în familie, fiind constatate trei infracțiuni de violență în familie, pe raza localităților Roșiori de Vede și Vedea, Mârzănești.

Mai mult, duminică, 2 mai, în jurul orei 03:00, polițiștii din Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bistriței emanând halenă alcoolică. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge. De asemnea, procedând la efectuarea de verificări în bazele de date ale poliției, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here