17 primari au plecat în ultimul an din organizația PNL Teleorman. Eugen Pîrvulescu: „Întrebați-i pe ei de ce au plecat.”

0

Problemele pentru organizația PNL Teleorman au început din iulie 2021, când președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, s-a retras de la conducerea filialei, puternic afectată în imagine.

Nu am pus niciodată interesele personale în prim-plan și, drept dovadă, am hotărât să fac un pas în lateral pentru că am considerat că important este ce a făcut și ce va face de acum încolo PNL Teleorman pentru cetățenii din județ transmitea Eugen Pîrvulescu în 30 octombrie 2023.

Senatorul Eugen Pîrvulescu ne-a precizat că este în continuare în conducerea PNL Teleorman, de asemenea dânsul susține interimatul domnului Daniel Constantin. Lucrăm foarte bine cu Daniel Constantin, acum eu sunt prim-vicepreședinte, ne organizăm fiindcă este momentul să ținem oamenii aproape fiindcă a fost o perioadă de 3 luni de incertitudine, lupta noastră rămâne tot cu PSD în Teleorman, iar lucrurile se așează de acum încolo. Dacă primarii vor să se implice mai mult în viața politică a partidului sunt bineveniți. Eu sunt omul noului sunt omul adaptării partidului la nivel de cetățean arată Eugen Pîrvulescu.

Pîrvulescu îl susține pe actualul prefect Haralambie Epure ca și candidat pentru primăria Alexandria și ne-a dezvăluit că ar fi fost realizat recent un sondaj intern la nivel de partid și domnul Epure stă cel mai bine în rezultate și este singura șansă a partidului împotriva lui Dragușin.

Sunt de 12 ani de zile în PNL Teleorman și nu am cum să stau pasiv atunci când se face un BPJ. Cu siguranță că cei care vor face parte din viitoarea conducere sunt oameni din partid, primari și nu numai, care se implică în pregătirea campaniei electorale. Nu mai avem timp acum de decizii legate de organizare.

Nu există așa ceva în fostul BPJ ales statutar în 2021, repet, ales statutar, nu au existat și nu există într-o conducere a partidului apropiati și anumite interese. La PNL Teleorman nu a fost niciodată așa ceva și cine vorbește vorbește în necunoștință de cauză” a precizat Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here