120 de liberali teleormăneni, la Summit-ul liderilor locali și regionali ai Partidului Popular European

0

Partidul Naţional Liberal organizează sâmbătă, 16 martie, la București, la Romexpo, Summit-ul liderilor locali și regionali ai Partidului Popular European, cea mai puternică familie politică din cadrul Uniunii Europene.
La reuniune vor lua parte peste 150 de primari și lideri regionali din spațiul european, precum și aproximativ 3.000 de aleși locali liberali din România.

La invitația președintelui PNL, Ludovic Orban, la eveniment vor fi prezenți Președintele României, Klaus Iohannis, candidatul PPE pentru poziția de Președinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, secretarul general al PPE, Antonio López-Istúriz, liderul grupului PPE în Comitetul Regiunilor, Michael Schneider şi coordonatorul campaniei Partidului Popular European pentru alegerile din 2019, Dara Murphy.

Potrivit declarației senatorului Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, la grandiosul eveniment vor participa 120 de liberali din județ, printre care primari, aleși locali, municipali și județeni și membrii din structura de conducere a organizației pe care o conduce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here